به گزارش خبرنگار مهر، محققان ایتالیایی در تحقیقی، حدود ۱۲۰۰ بیمار در ایتالیا را به مدت میانگین ۷ سال تحت نظر داشتند. ۲۰۸ نفر از این بیماران در طول این مدت فوت کردند.
پژوهش های بعدی نشان داد کاهش ریسک مرگ در این افراد عمدتا ناشی از مصرف بیشتر غذاهای خاصی در رژیم غذایی مدیترانه ای بوده است: میوه، ماهی، سبزیجات، مغزیجات آجیلی و روغن زیتون.
دکتر جیووانی دی گائتان، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای موجب کاهش ریسک مرگ و میر، نه تنها در جمعیت عمومی، بلکه در بیماران مبتلا به حمله قلبی می شود.»
وی در ادامه می افزاید: «مرگ به هر علتی هم در گروه پیروی کننده از رژیم غذایی مدیترانه ای و هم در گروهی که به طور متوسط از رژیم غذایی پیروی کرده بودند کاهش یافت، اما کاهش این ریسک در گروهی که فقط از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کردند در حدود ۳۷ درصد بود.»